Dodaci prehrani za djecu i odrasle: razgovor s naturopath
Video: Farmaceutska mafija dobiva osloboditi od konkurenata (Boris Greenblatt)
sadržaj
- Video: farmaceutska mafija dobiva osloboditi od konkurenata (boris greenblatt)
- Dr. penelope mcdonnell, stručnjak u području naturopathic medicine
- - Što je vitamin supplement mi preporučate za djecu?
- - to se može dati adolescenata tijekom hormonalne promjene, a nervoza, problemi s učenjem i nedostatka sna?
- - razgovarajte o odraslim problema. Što su vitamini ti preporučiti aktivnih žena u dobi od 30 do 50?
- - a što bolje da se žene nakon menopauze?
Dr. Penelope McDonnell, stručnjak u području naturopathic medicine
McDonnell Penelope (Penelope McDonnell) - popularan američki stručnjak u području naturopathic medicine u prošlosti - uspješan financijer s Wall Streeta.Odmak u dugoročne financijske karijere zarad pokretanja obitelj Penelope McDonnell je shvatila da je zainteresiran za neku drugu okupaciju.
Nakon treninga na Fakultetu naturopatske medicine na Sveučilištu u Bridgeportu, ona je odlučila otvoriti privatnu praksu, a sada pomaže svojim pacijentima u održavanju zdravlja kroz prirodnim sredstvima.
U našem današnjem članku, dr McDonnell govori o značajkama recepcije aditiva u hrani za odrasle i djecu.
- Što je vitamin supplement mi preporučate za djecu?
- Djeca sam posebno preporučuju riblje ulje, probiotici i uravnotežene multivitaminske komplekse - je dobar početak. Ako to nije jako lijepo vrijeme i visoki rizik od prehlade, pripremajući biljnih dodataka će biti vrlo korisno.Što se tiče riblje ulje, najbolje je žvakati „ribu» nordijskim ribice s omega-3 kiselinama. Usput, najviše se prodaju u Americi.
Među probioticima za djecu, odlučio sam se za kombinaciju proizvoda Klaire Labs, iako postoji mnogo dobrih opcija.
Ako dijete treba biljka imunološki stimulans, odijelo vita-Kids imuni. Ovaj proizvod, osim vitaminima i mineralima, sadrži ekstrakte borovnice, bazge i meda cvijeća.
Sve navedeno je relativno jeftin i besplatno dostupni na internetu, tako da samo trebate napraviti izbor.
Ne smijemo zaboraviti na punu djece prehrane. Nema dodataka nisu zamjena za zdravu prehranu. Vaša djeca da rastu jak i snažan, neka im više voća i povrća, manje mlijeka i pšenice - to su moje preporuke.
- To se može dati adolescenata tijekom hormonalne promjene, a nervoza, problemi s učenjem i nedostatka sna?
- Tih mladih savršeno uravnotežen multivitamini plus dodatnih izvora vitamina D (najmanje isto riblje ulje u tablete ili kapsule za žvakanje).Moj uobičajeni savjet - manje mlijeka i pšenice, više povrća i voća. Takva prehrana pomaže ojačati rastući organizam i ublažava probleme povezane s hormonalnim promjenama.
- Razgovarajte o odraslim problema. Što su vitamini ti preporučiti aktivnih žena u dobi od 30 do 50?
- Za aktivne žene multivitamina nije dovoljno, treba nam dodatno mikro i makro.Kao što se približava menopauza traži zaštitu od stresa i dugotrajnog prevenciju problema sa štitnjačom i kosti. Da biste to učinili, u Americi, postoje mnoge velike marke, uključujući Metagenics proizvoda, vitalne hranjive tvari i drugih.
- A što bolje da se žene nakon menopauze?
- To je ono što se odnosi na razdoblje nakon menopauze, ne mogu vam ponuditi univerzalni recept: u svakom slučaju jedna žena treba specifičnih dodataka. To je potrebno razgovarati pojedinačno.U svojoj praksi sam uvijek vidjeti žene i muškarce, koji je, nakon 60 godina bili u mogućnosti postići bolju kvalitetu života kroz pravilno odabranih visokokvalitetnih prehrambenih dodataka i prehrane. Radi se o značajnim, u usporedbi sa svojim vršnjacima, razlika u kapacitetu memorije za rad, raspoloženje.
Međutim, u ovoj kategoriji, opet, ne postoji niti jedan, univerzalni sredstvo pomoći svima. Trebamo personalizirani pristup. Pogodan dodatak s koenzimom Q10, dok drugi smatraju da nisu. Neki zahtijevaju dodatke za normalizaciju probavni sustav, a drugi nije potreban. Isto vrijedi i za dodatke za mozak, srce, krvne žile, i drugi.
Stoga se savjetuje s kvalificiranog stručnjaka, a ne uzeti sve u nadi da će uspjeh.
Dijelite na društvenim mrežama:
Povezan
Riblje ulje za gastritis
Tradicionalni recepti protiv crva za liječenje odraslih i djece
Prednosti ribe tijekom trudnoće i dojenja: stručni odgovori
Riblje ulje pomaže kod infarkta
Život bez infarkta: odgovori i savjeti kardiologa
Akupunktura učinkovito za kroničnu bol u djece
Homeopatija za djecu: intervju sa stručnjakom
30 Milijuna Amerikanaca umrlo zbog nedostatka cjepiva
Stil za trudnice. Svijetle i osvježenje u odjeću za trudnice. Pravila odabira odjeće za trudnice
Netolerancija hrane: razgovor s imunolog
Zašto žene trebaju biti sigurni da uzimaju multivitamine s folnom kiselinom?
Zapadna Institut za operativno liječenje u Kini u Guangzhou i Šangaju
Tablete "ferropleks" (ferropleh) *. Dražejne bijele boje, koja sadrži 0,05 g (50 mg),…
Riblje ulje (0leum jecoris). Riblje ulje se očisti za unutarnju upotrebu (0leum jecoris depuratum…
Nova generacija optičkih skenera za mozak
Nakon odbacivanja kontraceptiva je potrebno da se vitamin D?
Zašto milijuni Amerikanaca konzumirati multivitaminsko?
Upalna bolest crijeva: simptomi i tretman za gastroenterologiju reći
Zdravog starenja: Intervju sa stručnjakom
Medicinski robot medo za djecu
Zašto žene trebaju uzimati multivitamine s folnom kiselinom?