GuruHealthInfo.com

Infracrveni termometar mjerenje temperature beskontaktnu. Termometar izabrati najbolje

Infracrveni mjeri termometrom temperaturu skoro trenutačno (2 do 7 sekundi). Budući da nije svako dijete može biti da bi toplomjer ispod pazuha za nekoliko minuta, infracrveni termometar idealan je za mjerenje temperature u djece.
Infracrveni termometar - nekontaktni mjerenje temperature. Termometar - odabrati najbolje

Infracrveni termometri za uho, frontalni i beskontaktna.

Infracrveni uho termometar koristi niske potražnje, kao da ima određene nedostatke: Infracrveni uho termometar točnu temperaturu samo u nedostatku srednjeg upale uha pacijenta. Također, ako je temperatura mjerenja dijete će plakati, termometar će pokazati povišenu tjelesnu temperaturu.
Na svakog mjerenja je potrebno koristiti jednokratnu omotač koji štiti membrane sonde uha. To je, potrebno je dalje više trošiti novac na skupu zamjenski "kape" a to je uz pretpostavku da je cijena od uha infracrvenog termometra je oko 1000 rubalja. zabilježeni su vrlo rijetki slučajevi oštećenja bubnjića.

Beskontaktna frontalni infracrvene mjere termometar na temperaturi bez dodirivanja u tijelo pacijenta. Glavna prednost metode mjerenja bez kontakta - potpuna higijena. Ako kontakt termometar mora biti dezinficirana prije svakog mjerenja temperature u različitim ljudima, beskontaktni termometar To ne treba nikakvu terapiju.

Termometar - odabrati najbolje

tjelesna temperatura - je jedan od glavnih pokazatelja stanja njegovo zdravlje. Odstupanje od norme ljudskog temperature izravno je povezana s problemima u njegovo zdravlje. Možda ne postoji već takva osoba, koja ne zna kako i što je još važnije od izmjerenu temperaturu.

Danas u ljekarnama, specijaliziranim medicinske opreme trgovinama, supermarketima i kućanskih aparata i elektronike, predstavlja veliki broj različitih termometara (termometri) - Merkur, elektroničkih i infracrvene, kontaktnih i beskontaktnih, za jednokratnu upotrebu i zamjenjive mlaznica. Svaki od njih ima svoje prednosti i nedostatke.

Merkur termometar.

Merkur termometrTraditsionny živa termometra dugi niz godina neće ići dalje od našeg domaćinstva. Unatoč pojavom precizni elektronički termometri, mnogi još uvijek oslanjaju samo žive termometar. Živin termometar predstavlja staklenu bocu s kapilaru koja sadrži živu (2 grama).

Naziv „maksimum”, on je dobio s obzirom na činjenicu da je živa nakon topline ostaje u gornjoj točki grijanja i ne pada u hladnjaku. Da biste ga vratiti u svoj prvobitni položaj, termometrom samo treba vstryahnesh.

prednosti:

Visoka točnost temperature mjerenja (dopuštena pogreška ne više od 0,1 stupnjeva).
Razne načine za mjerenje temperature (aksilarnih, oralno, rektalno).
Dugi vijek trajanja (ako ne ispadne termometar i lagano to riješiti, razbiti živinog termometra u ništa). To ne zahtijeva periodičnu zamjenu baterija.
Nema problema s obavljanja dezinfekcije (ali ne možete kuhati).
Niski troškovi termometar (15-25 rubalja).

nedostaci:

Vrlo krhak i nesiguran stanovanje dizajn čini ga lako razbiti termometar, koji će neminovno dovesti do kontaminacije otrovnih živinih i staklenih krhotina.
Kontinuirano mjerenje temperature s vremenom - oko 10 minuta.
Usavršeni oblik povećava rizik od „gubitka” termometar s rektalnog mjerenja.
Mala djeca nepoželjno ga koristiti oralno.

Digitalni termometar ili elektronski.

Digitalni ili termometrElektronny mjere elektronski termometar tijelo temperature pomoću posebnog izgrađen-osjetljivog senzora, a rezultati mjerenja prikazani su u digitalnom obliku na zaslonu.

Elektronički termometri imaju niz dodatnih funkcija u spomen zadnjeg mjerenja, zvučni signali u vrijeme mjerenja i mjernih rezultata, zamjenjive savjeta za higijensku uporabu, vodootporna kućišta itd

No, za točnije mjerenje tjelesne temperature elektronički termometri zahtijevaju više intimni kontakt senzora za mjerenje s površine ljudskog tijela.

prednosti:

Prije svega, uporaba sigurnosti: u živa termometra nije i ne može biti podijeljen.

čitanje prostate mjerenja temperature.
Vrlo kratko vrijeme mjerenja temperature, samo 30-60 sekundi. No, u slučaju mjerenja temperature u pazuhu, vrijeme se povećava na 1,5-3 minuta.
Automatski se isključuje nakon određenog vremena.
Termometri s pozadinskim osvjetljenjem se može koristiti čak iu mraku.
Gotovo sve moderne modele, postoji memorije koja pohranjuje povijest posljednjeg mjerenja (1 do 25).
Tu je zamjenjiva mjerna skala „Celzijusa-Farenteyt”.

Veliki izbor modela različitih oblika i boja. Postoje posebni modni za djecu sa svijetle boje ili u obliku bradavica s fleksibilnim savjeta manje traumatičnim.

nedostaci:

Potrebno je točno pridržavati uputa u radu termometra i mjerenje temperature.
Prilikom mjerenja temperature ispod pazuha dobiti najtočnije rezultate mjerenja temperature je znatno više nego se traži minimum. U većini modela, postoje stroga pravila u uputi „Nakon zvučnog signala mjerenja završi, držite toplomjer još uvijek toliko minuta.” Prema tome, za mjerenje temperature potrebno je odrediti odvojeno, što je otežana.
Većina modela, posebno jeftini kućanstvo model ne može se oprati i dezinficirati. Ova mogućnost se mora razjasniti već u kupnji, tražeći asistenta prodaje ili pročitati upute za uporabu termometra.

Zahtijevaju periodičnu zamjenu baterija. Dok konvencionalna baterija traje 2-5 godina, ovisno o učestalosti korištenja, zadužen oni mogu završiti u većini neumjesan trenutku. Dakle, to je poželjno da uvijek imaju rezervni set baterija.
Cijena elektroničkih toplomjera u rasponu od 150 do 1000 rubalja. Međutim, taj iznos je daleko pravo demercurisation prostori u slučaju razbijenog živa termometra.infracrveni termometar

Infracrveni termometar infracrveni korake termometrPrintsip: osjetljiv mjerni element uklanja podatke ljudsko tijelo infracrveno zračenje i prikazuje na digitalnom zaslonu, u uobičajenom rasponu temperature. Ova vrsta termometra se pojavio u zadnje vrijeme, ali već je stekao svoju popularnost.

prednosti:

Ima sve osnovne funkcije elektroničkih termometri (mjerenje memorije, zvučne signale, auto, itd).
Vrlo brzo mjeri temperaturu (od 5-30 sekundi).
Izmjenjivi savjeta omogućiti rješavanje pitanja iz područja higijene i dezinfekciju.
Beskontaktna model omogućuje nam da mjeri temperaturu i plače bebe i spavanje pacijenata.

nedostaci:

Ovisno o uvjetima mjerenja može biti velika pogreška u jeftinim modelima i točnost mjerenja može biti veći od 0,3-0,5 stupnjeva.
Izmjerite temperaturu samo u određenim dijelovima tijela (čelo, uši, viski).
Kada upala srednjeg uha, modeli uho dati netočne rezultate.
Također netočna mjerenja za vrištanje ili plač bebe.
To zahtijeva periodično kalibraciju.
Postoje slučajevi dobijete bubnjića ozljede prilikom nepažljivog rukovanja s termometrom.
Visoka cijena (od 1 300 do 5 000 rubalja).

Termopoloski

TermopoloskiTermopoloska - film osjetljivo na toplinu. Termopoloska kroz postojeće kristali u njoj, pod utjecajem tjelesne temperature, može promijeniti svoju boju.

Termopoloski imaju veliku pogrešku mjerenja. To je zbog činjenice da postoji toliko mnogo faktora koji utječu na mjerenje: osvjetljenje, prisutnost znoja, savršen pečat na površinu kože, itd

Termopoloski postoje u različitim verzijama. Oni se mogu podijeliti na „groznica” ili „bez groznice.” To jest, oni signal o tome da li je potrebno mjeriti temperaturu u tom termometar koji pokazuje točnu temperaturu ili ne.

Potreba za termopoloskah mogu pojaviti na putu, tako da ide na odmor ili putovanje, molimo Vas da se termopoloskami. Od termopoloski ne zauzimaju prostor i gotovo bez težine, problemi oni neće biti isporučena, a po potrebi će doći u ruci.

Može termometar pokazuje krivu temperaturu?

Može termometar pokazuje krivi temperaturuNesmotrya da elektronički termometri nedavno ušao u naš svakodnevni život, postoji stereotip da je elektronički laž, i živa toplomjera pokazati trenutnu temperaturu. Ali, u stvari, nije krivo opreme i ljudi koji ne znaju kako ih koristiti i ne čitaju upute za uporabu.

Naravno, ne može se reći da su svi digitalni uređaji imaju vrlo visok stupanj točnosti. Često postavljena na prodaju lažnih termometri poznatih proizvođača, pogotovo ako ih kupiti u apoteci nije, kao u konvencionalnom supermarket kućanskih aparata i elektronike. Ponekad strana uređaji koji su možda pogrešno konfiguriran mjernih senzora, uređaj bi mogao biti predmet preopterećenja, udara ili udara, ili samo biti siromašni.

Za vaš mir i povjerenje u točnost termometra, bolje je odmah nakon kupnje usporediti čitanja s drugim termometrom, ili tražiti pomoć od stručnoj radionici.

Tu su uobičajeni načini koji će vam pomoći bilo žarulja, čak i većina točan, pokazuju krivu temperaturu:

Ako mjerite temperaturu oralno, prije mjerenja temperature - vrući čaj piti ili jesti topli obrok, ili obratno, popiti hladno piće i pojesti sladoled.

Kada se mjerenje temperature ispod pazuha - Uzmi hladan tuš ili vruće kadica.
Prije mjerenja temperature, ostavite znojan pazuh.
Držite labave živa ili digitalni toplomjer ispod pazuha.
Izmjerite temperaturu na vrištanje bebu mirotvorac termometar.
Postavite osjetljiv dio (mjerenje senzor) instrumenta tamo gdje nije potrebno.
Izmjerite rektalnu temperaturu bez prethodnog pražnjenja rektum.
Usredotočite se na audio signala na uređaju, a ne činjenica da prema uputama će pokazati točan rezultat.
Mjera temperature niže od postavljenog vremena.

Gdje bolje kupiti termometar?

Mercury termometri obično se prodaju u ljekarnama. Elektronički termometri također se prodaju u ljekarnama, ali je bolje kupiti elektroničke termometre u specijaliziranim prodavaonicama medicinske opreme, a posebno složene modele. Ovaj specijalitet trgovine trgovaca će biti u mogućnosti savjetovati vas o različitim modelima termometara i objasniti pravila njihove primjene. Ljekarna će vam prodati kvalitetan termometar, ali detaljan naputak primate ne mogu.

Nemojte kupiti termometar u supermarketima kućanskih aparata i elektronike. Modeli elektroničkih termometra, koji se prodaju u ljekarnama i certificirane u skladu osiguralo ispravnu mjerenje temperature. Ti termometri modela koji se prodaju u supermarketima, ne jamči točnost mjerenja.

Podsjetimo da su termometri su ista skupina robe, koja se ne vraća. Naravno, ako je instrument neispravan ili neispravan, možete ga zamijeniti, popraviti ili vratiti novac, ali tek nakon odgovarajućeg ispitivanja. Ali, ako vam se ne sviđa model termometar ili njegovu funkcionalnost, to nema nikakve veze će biti nemoguće. Dakle, morate dobiti sve potrebne i korisne informacije prije nego što kupite elektronski termometar morate odlučiti - hoće li se uklopiti ovaj model termometar ili ne.

Mjerenje uvjeti temperature tijela pomoću elektronskog termometrom

Za precizno mjerenje tjelesne temperature potrebno je osigurati lagodan stane senzor maksimalne mjerenja na površini kože za bolji prijenos topline. Preporuči izmjeriti temperaturu u ustima ili rektumu (mjerenje temperature u rektum, odgovaraju najviše stvarna).

Ako mjerenje temperature u pazuhu, termometar trebao biti postavljen vertikalno, odnosno tijelo os, a ne okomito, kao i obično. Ili slijedite sljedeći mjerenja temperature algoritam:

Prije mjerenja temperature obrišite da bude suha pazuh.
Podignite ruku
Mjesto termometrom okomito pazuho
Polako spuštanje ruku, bez uzimajući daleko od senzora kože - izlaz termometar u normalnom položaju.
Stavite ruku na tijelo, ili ležati na boku.

Za preciznije mjerenje, potrebno je držati termometar pod pazuhom više vremena nego što je napisano u uputama. Ne obraćajte pozornost ako je zvuk došao prvi.

Kako zamijeniti baterije u elektroničkom termometar?

Obično elektronski dizajn termometar omogućuje jednostavan način za zamjenu baterije. Tipično, poklopac baterije zatvorena malo, koji je priključen na zasun s vijkom ili mali. Ako je potrebno, baterija u elektroničkom termometar može se zamijeniti u bilo koje doba radionici ili servisu za popravak kućanskih aparata.

Zašto trebamo elektronski termometar, ako već imate živinog termometra?

Glavna prednost elektroničkih termometara u usporedbi s tradicionalnim živa termometra je odsutnost žive. Ako break živin termometar živa zagađuje okolni prostor, a može ući u tijelo i uzrokovati ozbiljne trovanje, kao živa je vrlo toksičan otrov.

Kao kod kuće kako bi provjerili točnost mjernih elektroničkih termometri?

Provjerite kod kuće čitanje elektroničke termometar je vrlo jednostavan. Potrebno je usporediti čitanja elektronske termometar sa čitanjima živinog termometra, mjerenje temperature u određenom okruženju.

Ulijte u čašu tople vode. Staviti u čašu žive i elektronske termometrom, tako da se mjerni element i elektronički termometar živa termometra živa su na istoj razini.

Pričekajte 10 minuta.

Nakon čitanja na živa termometra se više neće mijenjati, usporedite čitanja termometar. Ako med termometri čitanja razlika manja od 0,1 stupnjeva, elektronski termometar neispravan.

Kako možemo objasniti podcijenjeni čitanje elektroničke termometar?

Podcijenjen čitanja na elektronički povezana s termometrom labave postave mjernog elementa na kožu. Dakle, za precizno mjerenje tjelesne temperature potrebno je osigurati bliski kontakt između kože i mjernog elementa termometra. Kada termometar je u stalnom kontaktu potrebno je cijelo vrijeme mjerenja temperatura.

Kako mjeriti temperaturu

U većini slučajeva, temperatura mjerena na pazuh ili prepone nabor. Normalna temperatura mjerena na taj način, je oko 36,6 stupnjeva.
Prije termomemetriey pazuha, s obiljem znoja, osuši sa čistom krpom i ispitati da li je crvenilo. TK, ovi faktori mogu utjecati na točnost mjerenja.
Temperatura izmjerena na usta (oralno) gore, a može biti i do 37.1 stupnjeva.
Rektalna temperatura - je temperatura izmjerena u rektumu. Normalna stopa na 37.4 stupnjeva. Da bi se izmjerila rektalnu temperaturu, najbolje je koristiti poseban termometar. Termometar savjet nužno podmazan baby ulje ili vazelin i nježno umetnuti u rektum od 1,5 -. 2 cm djeteta bolje staviti na trbuh.
Važno je uzeti u obzir da osoba obično su fluktuacije u temperaturi tijela tijekom dana, ujutro je minimalan, a porast večer.

visoke temperature

To je uvijek najbolje imati dom potrebne antipiretički lijekovi, odgovarajuću dob djeteta. Prije korištenja ih pažljivo pročitate uputstva, obično ti lijekovi uzimaju strogo odmjerena.

Postoje dvije vrste groznice. Topla (crvena), groznica, karakterizira crvenilo kože, dijete je hirovita, ruke i noge tople. U ovoj vrsti dobro iskorišten groznica fizičkim tehnikama hlađenja: dijete treba da se svuku, spužva obrišite navlaženom vodom temperature od oko 32 stupnjeva. Na čelu može staviti hladan, ako koristite led, budite sigurni da ga stavi samo na udaljenosti od 10 cm. Od glave djeteta, također možete napraviti hladno na mjestu prolaska velikih brodova (u vrat, prepone nabor). ne treba brisanjem mala djeca votku. Alkohol u male djece brzo se upija, što može dovesti do trovanja i propadanje. Potrebna dijete piće ponuditi bolju vodu ili kisele voćne napitke ukusan, biljni čajevi (Rose, kamilica, malina). Često ponovno mjerenje tjelesne temperature za kontrolu stanja, ako je temperatura ne pada, dati antipiretici.

Bijela (hladno) groznica. Tipično za njezina blijeda koža, hladne ruke i noge, letargija. Ovi simptomi su uzrokovani grču malih krvnih žila i perifernih poremećaja cirkulacije. Djetetova potreba da se sakriju, piti puno tople, a osim antipiretika, antihistaminika (bolje suprastin) i grčeve (Ne-Spa, papaverin). Ako vaše dijete ne dobiva bolje, uznemiruju njegovo stanje, nazovite hitnu pomoć ili prokonsultiruytest ih na telefon.

Visoka temperatura u djeteta

Kada treba odmah pozvati hitnu pomoć, a kada je moguće nositi s temperaturom od „home lijekova” hoće li dati antipiretik ili dati tijelu vremena da se bori infekcije - svaki roditelj se ikada zapitali ova pitanja ..?

Prvo i najvažnije - ako je temperatura je otišao u rastu djeteta mlađeg od 3 mjeseca, bez odlaganja još jedna minuta, nazovite svog liječnika. Perebdet bolje! Isto tako, trebam učiniti ako je dijete označena bolesti srca i pluća ili metaboličkih bolesti.

Groznica u novorođenčadi
Liječnici su ozbiljni o temperaturi iznad 37,2 stupnjeva. U tom slučaju, djetetov prvi mjesec života konvencionalno smatra normalnu temperaturu do 37,5. Termoregulacija beba još uvijek razvija, tako da ima utjecaja, uključujući sobne temperature, materijala i količini nosi haljine na njega, iznos pijan dnevno tekućine. Dakle, za početak, uklonite djeteta jaknu i nakon nekog vremena opet pomerte temperaturi.

Često čelo djeteta u kabini, dok je ostatak tijela je doslovno „gori”. U tom slučaju, važno je procijeniti temperaturu bebine noge i ručke. Ako su vruća, a zatim kao antipiretik mogu koristiti kul rubdown: ruke, noge, pazuha. Lijekovi treba koristiti kada temperatura poraste za više od 38,5 stupnjeva. To je na toj temperaturi ubija većinu bakterija i virusa. Svjetska zdravstvena organizacija ne preporučuje za snižavanje temperature do 39 stupnjeva.

Kada je obrnuta situacija: čelo - vruća i ekstremiteta - hladno (to sidetelstvuet zlostavljanje krovobrascheniya), treba dati antipiretik i pozvati liječnika. Najsigurniji za djecu je antipiretik sirup. Obratite pozornost na dozu! Ne vodi o svojstvima dobi, izračunava dozu na osnovi težine - 0-15 antipiretik miligram po 1 kg tjelesne težine.

prve pomoći kit grudnichka
U potrazi za lijekovima često ostavljaju vrijedne minuta. Klinac je plakao, hirovita, tražeći olovke i odrastao bolno pretražuje gomilu različitih lijekova dijete. Jednostavan savjet - napraviti za odvojeni dječji komplet prve pomoći. To treba čuvati izvan dohvata djeteta lokaciji (na gornjoj polici ili u zaključanoj ladici). To bi trebalo biti sve što je potrebno: vodikov peroksid - za liječenje rana, sterilnih pamučne štapiće i diskova, sterilnu gazu, Zelenka, klistir №1, čaj od komorača ili kopar - za ublažavanje trovanje plinom, termometar, aspirator za uklanjanje sluzi ili bale, medicina od prehlade, a na kraju zharoponizhayushee.
Kao oni dobiti stariji imaju prve pomoći nadopuniti droge. To će antibiotika, te sirupi ili kašalj pastile i tako dalje.

Folk lijekovi s povećanjem temperature u djece
Med, malina, limun čaj - poznat od djetinjstva antipiretici. Od koliko godina se može dati mrvice? ..
Pedijatri ne preporučuju davanje pića u djece mlađe od jedne godine. Novi proizvod, pa čak i slabljenje tijela, može izazvati negativne reakcije. Na primjer, alergije, problemi s gastrointestinalni trakt.
Međutim, s 8-11 mjeseci, kada će djetetova prehrana kompotik sokove i može se koristiti infuzija i ljekovitog čajevi. Konkretno:
1.Napitok iz kukova.
5. čl. l. Osušene kukovi uliti litru vode, dovedena do vrenja i kuhana za 5-10 minuta. Omotan, ostaviti na toplom mjestu 8 sati. Procijedite i pijte šalicu svakih 2-3 sata tijekom dana. Po želji, možete dodati med, džem.
2.Malinovy ​​infuziju
Može se koristiti u obliku suhih bobica i maline lišća. 1 žlice. l. bobice natočiti čašu kipuće vode za 20 minuta, soja i piti toplo 2-3 puta dnevno.
Mogućnost 2 - priprema pića se temelji na mješavini malina voća i cvijeća vapna (50:50). Ovaj alat nije samo antipiretik, ali i sweatshop.
3.Sladky med.
Ovo piće će se svidjeti sladokusac i male gurmane. 1 žlice. l. meda, 1 žlica. l. rosehips, 1 žlice. l. maline i, na primjer, 1 žlice. l. struja izlije 100 ml kipuće vode za 10-15 minuta. i piti 3 puta dnevno (prije jela).

Prijem Znanost lijekovi
Antipiretik analgetika donijeti samo nakon obroka, jer oni nadražuju želudac.
Vi ne bi trebali dati svoje dijete ibuprofen piće (i njegovih analoga) crnog ribiza sok ili grožđa - to će usporiti apsorpciju.
Aspirin je nespojiva sa i konditorskih proizvoda koji sadrže konzervanse. Nije potrebno da to i rajčice, jaja i sir zaglaviti.
Antibiotici u svakom slučaju ne bi trebao biti otopljen ili piti sok od naranče, soda i mlijeko. Konačno, askorbinska kiselina (vitamin C), pojačava djelovanje vitamina E (tokoferol) i vitamina A (beta-karotena). Stoga, kada uzimanje vitamina C ne preporuča se osloniti na povrće i voće, narančaste i crvene boje.

druge simptome
Gripa i SARS, neosporno je najčešća bolest u razdoblju zimsko-proljetnom. Međutim, ne samo da se pojave s povećanjem temperature. Važno je primijetiti simptome drugih bolesti. Jaka glavobolja može ukazivati ​​na meningitis. Na drugom i trećem dana osip se može pojaviti u djece. Važno je da pravilno dijagnosticirati osip ispred vas, urtikarije (alergija na hranu ili lijekove) ili konvencionalnom potnichka. Nazovite liječnika, a ne biti u zabludi!
Povraćanje i proljev pokazuju tzv želuca gripu. Držite na oku djeteta stolicu kako bi se izbjegla dehidracija. Uz česte stolice i povraćanje bolje je konzultirati se s liječnikom.

Temperatura je otišao ...
Temperatura oslabio, dijete se vratila u normalan život. Često, međutim, nakon što je temperatura bebe pojaviti bale i grlobolja. A ako su sredstva za rješavanje curenje iz nosa su jasni, onda kako prevladati grlobolja nije jasno, jer dijete nije u mogućnosti da ga isprati. Možete ograničiti sprejeve i „slatkiše” iz upaljeno grlo. A možete se sjetiti pare udisanje.
Najlakši način: pour napitak čaši vode 1-2 žlice. l. zbirka (vidi. Recept u nastavku) čašu kipuće vode za 2-3 minuta i pitati dijete, uzimajući grlić u usta, disanje usta.
Ljekovito pristojbe se mogu kupiti u ljekarni. Oni moraju sadržavati ostavlja majku i pomajku, trputac, Marsh ružmarin, sukcesiju, kamilice, lavande. U bilo kojoj kombinaciji i omjeru.
Ima blagi anestetik učinak i med i mrkva pire (u omjeru 1: 2). Pitajte vaše dijete da ga držite prije gutanja u ustima nekoliko minuta.

Imunitet dijete raste i jača postupno približava odrasle standarde samo za 7-8 godina. Posebno zabrinjavajući pedijatri uzeti u obzir dob 2-5 godina. Tijekom tog vremena, djeca obolijevaju često razvija imunitet na određene bolesti. To nije nužno u ovom trenutku da se uključe u imunološko droge. Dajte dijete za ugađanje! Kao prevencija je najbolje koristiti popularan i dokazano alata stoljećima.

O lijekova:

Aspirin je zabranjeno za mlađe od 16 godina, možda, može dovesti do ozbiljnih oštećenja mozga i jetre.

Analgin i ne smije se koristiti.

Glavni preporučena sredstva za snižavanje temperature su acetaminofen i ibuprofen. Oni su prepoznati kao najveći sigurna i učinkovita.

Ibuprofen može proizvesti izražen smanjenje temperature kad padne ispod 36 stupnjeva.

Ako je dijete prethodno imao napadaje na visokoj temperaturi, kako bi se smanjila to bi trebao biti korišten kada figure za oko 37,5 stupnjeva.

Učinak antipiretik agenata u obliku čepića obično duže nego što je droga u obliku suspenzije, tablete i tako dalje. D.

Antipiretici djeluje kao sirup, nakon cca 20 min., A u obliku čepića u 30-40 min.

Korištenje svijeća za malu djecu, još povoljnije t. Da. Na djecu na toplinu često povraćanje.

Temperatura se smanji kada se koristi 1-2 antipiretička stupnjeva (oni od 39 do 38 ili od 38 do 37 ° C). To je obično dovoljno za ublažavanje stanja djeteta, nemojte kucati vratiti u normalu brojeva. Usredotočite se na činjenicu da temperatura ne prelazi 38,5 stupnjeva. Zajedno s lijekovima, upotreba postupaka fizičkog hlađenja.

Ako antipiretik pripravak koji sadrži boju, okus i drugih aditiva, kao (sirupa), alergijske reakcije mogu se pojaviti u djece. Dakle, za djecu s alergijama je poželjno koristiti oblik tableta.

Ako osip, mrlje, otežano disanje i druge uznemirujuće vam nikakve simptome, odmah nazovite svog liječnika.

Vi pozvati liječnika pri bilo kojoj temperaturi, koja traje više od jednog dana.

Medicinsko infracrveni termometrom za mjerenje temperature u uhu

140 UAH.

Elektronski termometar za mjerenje tjelesne temperature preko uha. Glavna prednost ovog mjernih tehnologija u tom mjerenju traje 1-2 sekundi. To je, nećete morati skinuti i ometaju djetetovo uho infracrveni termometar mjeri temperaturu je gotovo "letjeti" ,
Upotreba:

Izvlačenje vanjskog uha, pažljivo umetnite vrh senzora u uho kanal, pritisnite tipku SCAN, pustite ga. Kada čujete zvučni signal, mjerenje je završena. Zatim uklonite toplomjer iz uha. Na zaslonu će se prikazati izmjerenu temperaturu.
Za ponovno mjerenje, pritisnite gumb za skeniranje i čekati dok se ne pojavi prikaz simbola uha, a zatim ponovite korak 1.
Onemogućavanje: termometar se automatski isključuje nakon jedne minute, ako ne obavljaju nikakve akcije.

Napomena: Vrijeme između svakog mjerenja mora biti najmanje 12 sekundi, inače nećete vidjeti nikakve promjene na LCD zaslonu.

specifikacija:

Veličina: 11 x 3,5 x 3,5 cm.
Neto Težina: 35g.
Model: ET-100B.
Točnost: ± 0,2 C
Mjerno područje: 34,0 C-44,0 C.
Baterije: CR2032H 1 (uključeno).
Vodootporno kućište.
Primjena: Mjerenje temperature ljudskog tijela kroz slušni kanal (za djecu i odrasle).
Funkcija memorije pohranjuje 10 najnovijih rezultata.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Opstetriciju i ginekologiya-Opstetriciju i ginekologiya-
Zagrijavanje kao povijesni procesZagrijavanje kao povijesni proces
Ritmički Metoda kontracepcijeRitmički Metoda kontracepcije
Na Marsu, staklo pijesak pronađenNa Marsu, staklo pijesak pronađen
Temperatura pankreatitis (bolesti pankreasa), subferilnaya (37-38), visoke, niskeTemperatura pankreatitis (bolesti pankreasa), subferilnaya (37-38), visoke, niske
Znanstvenici su izumili uređaj koji vam omogućuje da dodirnete vrijemeZnanstvenici su izumili uređaj koji vam omogućuje da dodirnete vrijeme
Dijete „hladno”Dijete „hladno”
Tijelo temperatura nedonoščeTijelo temperatura nedonošče
Fiziološki Metoda kontracepcijeFiziološki Metoda kontracepcije
Mjerenje Rektalna temperaturaMjerenje Rektalna temperatura
» » » Infracrveni termometar mjerenje temperature beskontaktnu. Termometar izabrati najbolje
© 2020 GuruHealthInfo.com