GuruHealthInfo.com

> Dječji Dječji vrtići. Preporuke za izbor. Vrste suvremenih arene

Postoje različita mišljenja: neki kažu da je Arena je štetan, a drugi naprotiv - korisno. Kako bi bili sigurni da je dijete u areni je uvijek bio u dobrom raspoloženju? Ogradicu za mnoge roditelje je vrsta sigurnosnog ventila na vrijeme. O opasnostima i prednostima ovog "ugao" za dijete, postoje mnoga mišljenja, kako to vjeruju - moraju sami birati, ali iz činjenice da odbaci neće raditi. Ironično je, ali mnoga djeca "zaključak" ogradicu percipiraju više nego pozitivne, nema prigovora, niti posebno kontinuirani urlik. Za roditelje djeteta ponašanje može nazvati flash u tavi, ali nemojte se previše zanositi, sad je dosta. Drugi, čija djeca doživljavaju arenu kao napad na osobnu slobodu, možemo preporučiti kako bi se vaše dijete nositi s nevoljkost da provedete vrijeme u areni. Za početak bi bilo dobro da se pribilježiti dio djetetove omiljene igračke.
Dječje krevete. Preporuke za izbor. Vrste suvremenih arene
Dječje krevete. Preporuke za izbor. Vrste suvremenih arene
Dječje krevete. Preporuke za izbor. Vrste suvremenih arene
Dječje krevete. Preporuke za izbor. Vrste suvremenih arene

Video: Kako izabrati kolica i ogradice za igru

Dječje krevete. Preporuke za izbor. Vrste suvremenih arene
Dječje krevete. Preporuke za izbor. Vrste suvremenih arene

Video: Preporuke za odabir kolica

Dječje krevete. Preporuke za izbor. Vrste suvremenih arene

ogradica za dijete za mnoge roditelje je vrsta sigurnosnog ventila na vrijeme. O opasnostima i prednostima ovog "ugao" za dijete, postoje mnoga mišljenja, kako to vjeruju - moraju sami birati, ali iz činjenice da odbaci neće raditi. Ironično je, ali mnoga djeca "zaključak" ogradicu percipiraju više nego pozitivne, nema prigovora, niti posebno kontinuirani urlik.

Za roditelje djeteta ponašanje može nazvati flash u tavi, ali nemojte se previše zanositi, sad je dosta. Drugi, čija djeca doživljavaju arenu kao napad na osobnu slobodu, možemo preporučiti kako bi se vaše dijete nositi s nevoljkost da provedete vrijeme u areni. Za početak bi bilo dobro da se pribilježiti dio djetetove omiljene igračke.

Za djecu igračke shvati kao animiranih prijatelja, ako prijatelji ne pokušavaju napustiti "zagonchik"Dakle, ne postoji tako loše. Ne odmah nakon što ste stavili dijete u ogradice za igru, pobjeći, ostati blizu. Dajte djetetu razumjeti da je ovaj dio velike igre, kada je unutra sa svojim igračkama, a vi - izvana.

Vrijeme koje će održati svoj beba u ogradicu određena od strane roditelja i djeteta, koji također imaju svoje želje i hlapljive raspoloženje. Ali ga držati u zatvoru (čak i igračke) tijekom jednog sata se ne preporučuje. Dijete mora kretati, istraživati ​​svijet, a unutar istog kuta to je nemoguće izvesti. Stariji dijete, više beskoristan postaje arena.

Kada dijete navrši dvije arene postaje besmisleno predmet interijera djece. Prema tome, pri odabiru ogradicu za roditelje pokazati najviše domišljatosti izračunati i kupiti stvarno potrebnu stvar, a ne lijep nakit, ne uzrokuju dijete nije ništa drugo nego loše raspoloženje. Naravno, sve ovisi o pojedinom djetetu, prostranim sobama i veličine novčanik, ali sada, sa velikim izborom dječjih proizvoda, možete odabrati sigurnu i jeftinu arenu na najskromnijim cijenama. Da, to je sigurno! A mi ne govorimo samo o psihološkom stanju vašeg djeteta, ali io njegovim izravnim vida, varenja i motoričkih funkcija.

Vrste suvremenih arene

Uobičajeno je da se svi Dječji vrtići mogu se podijeliti u četiri vrste:

Manjež Dječji krevetić

Manjež Dječji krevetić je arena koja ima iznimno mjesto za spavanje beba. Obično mjesto za spavanje je na vrhu, a donji od ogradice za igru. Manjež Dječji krevetić postaje neophodna za česta putovanja, a odlasci na prirodu djeteta. U tom slučaju, ne morate nositi zaseban i ogradicu i krevet, a možete dobiti relativno kompaktan, mali uređaj koji uspješno kombinira funkcije i arenu i kreveta. U slučaju takvih situacija, ne nastaju, stjecanja areni-krevetić može biti nepraktično jer je cijena od njih, obično nekoliko puta veća od konvencionalnih arene i staviti dijete na spavanje mogu biti u konvencionalnom krevetu. Dječji vrtići, jaslice dolaze u dva oblika - knjiga savijanja i sklopivi kišobran. Bivši su glomazni, ali imaju relativno ravan pod, pa san je idealan. Potonji su kompaktniji pri transportu ih se može sklopiti u običnoj vrećici, ali oni imaju nejednaku kat ručke se nalazi u sredini i preklopite madrac. Noge arena kreveta ne smije pogriješiti. Optimalno, ako je krevet ima dodatni centralni nogu, koji povećavaju krutost strukture. Čak i bolje, kad je krevet je opremljen kotačima s kočnicama, s kojim se može lako premjestiti.

Dodatna funkcionalnost, koji može biti opremljen ogradicu za krevet.

Promjena stol. Bolje kupiti krevet krevete bez stola, kako to obično je suviše slab da izdrži odraslu djecu, a njegova prisutnost povećava troškove takvog Manezhki.

Sustav za bolest kretanja - blago trese krevet koji stvara vibraciju kroz koju dijete zaspi brzo. No, ovdje postoji jedan caveat. Ako je dijete navikli na bolest kretanja na ruku, onda je vjerojatno da je takva dječji krevet neće moći uspavati. Dostupnost ove funkcije također utječe na cijenu Manezhki prema njegovom povećanju.

Prisutnost dodatnih visećim igračkama. Smatra se da je njihova uporaba u areni nije baš prikladno, jer se dijete vrlo brzo naviknuti na njih, a oni su ga dosadno. Odrasla djeca vole igračke koje može opipati, da odu.Pozadinsko svjetlo (obično titranje) - služi za odvratiti djecu, na primjer, ako je dijete počelo plakati. Opet, moramo shvatiti da je ovaj trik ne uvijek rade, a ne svu djecu.

ogradicu drveni

Drvena ogradica za dijete može biti kvadratnog ili šesterokutna. Dizajn drvenog areni, u pravilu, vrlo pouzdan i izdržljiv. Posebno prikladne drvene Dječji vrtići za malu djecu koja uče stajati kao zgrabite barovi dijete mnogo lakše nego plastičnih prstenova koji se koriste u drugim vrstama arene. Osim toga, drveni Dječji vrtići su vrlo stabilni i mogu izdržati bilo skakanje beba. Drvena ogradica za dijete obično nema sklopivi dizajn.

Što tražiti kad kupujete drvenu arenu?

- pri kupnji drveni areni, morate osigurati da prostor između tračnica je sigurna za dijete. Preporučena razmak crtica 6 cm;

- ogradicu za drvo treba tretirati u skladu s tim - ne bi trebalo biti struganje, lomljenje ili otkidanje. Inače, beba može dobiti izgreben ili odlomiti. Ogradicu, lakiran, na bazi vode, više zadržati svoj izgled i integritet;

- kutovi drvene areni mora biti ravan i od zidova i poda, ne govori nijedan privitak. Ako arena ide kroz vezivanje vijcima, pobrinite se da su zaštićene posebnim kapama;

- do arene trebaju biti poredani posebnu zaštitnu tkaninu, ili izrađeni od posebnog jakog materijala. Ako je gornji dio areni će biti obučeni sa materijalnom snagom nepravilno, bebe, kada će početi dobivanje zuba, pogryzet ga.

Manjež-zaslon

Je obična plastične ploče, koje su ugrađene izravno na podu i pričvršćeni zajedno. Pregrade vam omogućiti da napravite bilo koji oblik strukture, a time diversifikaciju svakodnevnog dijete. Ipak, ova vrsta arena dobila malu širenje s obzirom na činjenicu da je dijete odrastao, koja već više od godinu dana, lako rušenje ograde. Ova arena vrlo respektabilna dimenzije u sklopljenom obliku, tako da je pogodan za velike stanove ili kuće. Kada kupujete ogradicu-screen posebnu pozornost treba obratiti na siguran položaj - nekvalitetan privitak ne može držati čak i vrlo male bebe.

ogradicu za mreže

Je lagan, što ga čini posebno praktično kada želite prenijeti moja majka arenu iz jedne prostorije u drugu. Mrežasta zidne bebe ogradica za dijete štititi od ozljeda tijekom jeseni. Vrlo povoljno Model kutni oblik, jer zauzima manje prostora nego npr pravokutni model. Kupnja ogradicu, potrebno je obratiti pažnju na veličinu mreže stanica - one ne bi trebale biti prevelike, tako da dijete držeći mogao pasti iz arene, a dovoljno mali tako da, između stanica prsti beba mogla zapeti. Mesh ogradicu obično imaju sklopivi dizajn. Glavna prednost mreže modela je njihova niska cijena i lagana. Nedostatak je da je mreža potrebno je povremeno oprati deterdžentom.

Dječji vrtići napuhavanje

Oblik arene napuhavanje uglavnom okrugli, ali ima i kvadratnih modeli. Dno tih arena je teško dijete ja pouzdano mogao osjetiti. Zidovi napuhavanje arenu izrađena od prozirnog materijala, trajan. Sama po sebi, na napuhavanje areni, dovoljno stabilna da ne prevrnuti tijekom bebe skakanje. Arena napuhavanje je pogodan jer je u ispuhane zauzima vrlo malo prostora, te je stoga jednostavan za pohranu i nošenje.

Savjeti za odabir ogradicu

- Dno areni trebao sastojati od mekanog materijala koji se lako čisti. Ne preporuča odabrati model s voštano platno dnu kao što dijete može pogryzt-

- ogradicu Mora biti stabilan;

- pri odabiru mreže ogradicu, tražiti net - to bi trebao biti zategnut;

- u areni dijete će naučiti ustati na noge. Dakle, Arena mora imati tvrde studs ili prstena vezana za okvir, kako bi mogli zadržati na njima;

- dobro, ako sklopivi ogradice za igru, onda to može biti premještena iz sobe u kuhinju ili kupaonicu, ili se posjet i putovanja;

- prije prve upotrebe ogradicu treba temeljito oprati;

- ako je poželjno, zajedno s dvoranom za jahanje je mreža protiv komaraca, jer komarci jako dugo vremena da ozdravi u male djece;

- to se ne preporuča staviti u velikim ogradicu igračke kao beba može stati na njih i pokušati izaći iz arene. Djeca mogu imati dospjele na barikade malih igračaka, izaći iz arene. To treba uzeti u obzir;

- previše svijetle i šarene areni, brzo će se umoriti dijete, tako da je najbolje da odaberete Dječji vrtići tihe tonove.

Svrha areni

Odabrani treba arena:

izrađen od sigurne materijala za bebe, kao beba ogradica za dijete nužno pokušati na zub;

održati kako bi se izdržati sve pokrete djeteta;

biti dovoljno velik za dijete i istodobno dovoljno kompaktan za stan;

lako odustati i razvijati, bilo je čak moguće provesti u autu;

bočni zidovi moraju biti sigurni, tako da dijete nije mogao gurnuti ruku, nogu, glave.

Kupnjom ogradicu, mama može uštedjeti puno vremena za kućanske poslove, a dijete će naučiti istraživati ​​svijet na svoje vlastite.

Dječje krevete. Preporuke za izbor. Vrste suvremenih arene
Dječje krevete. Preporuke za izbor. Vrste suvremenih arene
Dječje krevete. Preporuke za izbor. Vrste suvremenih arene
Dječje krevete. Preporuke za izbor. Vrste suvremenih arene
Dječje krevete. Preporuke za izbor. Vrste suvremenih arene
Dječje krevete. Preporuke za izbor. Vrste suvremenih arene
Dječje krevete. Preporuke za izbor. Vrste suvremenih arene

Odabir ogradicu

Prilikom odabira ogradicu treba obratiti pozornost na:

1.Stenki bolje pastelni tonovi na manje umorne oči djeteta. Mrežu stanica ne bi trebala proći prst bebu, tako da oni moraju biti vrlo mali. Pa, ako je arena tvrdi stav, u prilogu prstenje, smatrajući da dijete može naučiti ustati.
2.Pol ogradicu treba biti od vodonepropusnog premaza i lako se čisti.
3. U veliku bebu areni udoban. Ako vaš dopušta veličina sobe, bolje je da se veliki prostor od ogradice za igru.
4. Za sigurnosne ogradicu za dijete mora biti stabilan i jak, koji ne mogu okrenuti sa svojim djetetom.
5.U kotači ogradicu (ako postoje) moraju biti blokatori.
6.Material ogradicu, od kojeg je izrađen, mora biti ekološki prihvatljiv. jer beba možete grickati rubove, potrebno je laka ili boje nije pao u bebina usta.
7.U areni moraju imati zaobljene kutove, zaštititi dijete od ozljeda. Arena bi trebala biti stožera.
8.Proverte mehanizam za zaključavanje, zabravljivanje opisana ogradicu. On ne bi trebao pojaviti spontano.
9.Skladnoy ogradicu vam daje više fleksibilnosti, omogućujući mu da se presele iz sobe u sobu, u kuhinju, uzeti mu u posjet.

Video: Kako odabrati hodalicu za bebu. Što je bolje kupiti Hodalice

Međutim, pri odabiru ogradicu također treba uzeti u obzir mišljenje psihologa koji tvrde da je dijete puno vremena vodi u areni, odgođen razvoj, kao i propustio priliku da istražite svoju okolinu. Pedijatri smatraju da je Arena ograničavanjem pokretljivosti djeteta zadržava svoj tjelesni razvoj.

Stoga, ne zaboravite da se dijete ne može biti dugo vremena da se stavi u ogradice za igru. Remake hitnih pitanja, dati slobodu beba.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
ADHD u djece Attention Deficit Disorder i njeno liječenjeADHD u djece Attention Deficit Disorder i njeno liječenje
Dijete pada s nošenjeDijete pada s nošenje
Polubraća i sestrePolubraća i sestre
Kako kazniti dijete za djelo? Zašto ne mogu pobijediti dijete?Kako kazniti dijete za djelo? Zašto ne mogu pobijediti dijete?
Kako naučiti dijete da sjedi na vlastitu? Učite dijete da sjedi. Dijete sjeda ... Da li vam je…Kako naučiti dijete da sjedi na vlastitu? Učite dijete da sjedi. Dijete sjeda ... Da li vam je…
Kompulzivni poremećaj sindrom kod djece pomiješaKompulzivni poremećaj sindrom kod djece pomiješa
Sudska medicinaSudska medicina
Dječji dijete u vrtićuDječji dijete u vrtiću
Oprema za bebe: visoka stolica, ogradicu, Walker, dude, igračkeOprema za bebe: visoka stolica, ogradicu, Walker, dude, igračke
Mršava dijete, zašto, razlozi, tanak briga za djecuMršava dijete, zašto, razlozi, tanak briga za djecu
» » » > Dječji Dječji vrtići. Preporuke za izbor. Vrste suvremenih arene
© 2020 GuruHealthInfo.com