GuruHealthInfo.com

Kolica carino (carino) 3 u 1 i 2 na 1. Pregled univerzalnog dječjeg kolica Dada Paradiso grupe carino

Prostrana i udobna sjedala, koja se može postaviti na lice majke ili u toku, veliki kotači dobar, jednostavan preklop. Funkcionalnost je odličan. Općenito, model je vrlo moderan, udoban i praktičan. U današnjim užurbanog načina života roditelja, prvo se morate brinuti za udobnost i praktičnost kupljenu robu. Carino kolica lijepo uklapa u ovom pravilu, to kaže barem mogućnost snimanja kolijevku i instalirati ga u automobilu kao dijete sjedalo automobila u. Njegov dizajn je jedinstven i vrlo elegantan, osim toga, ona je dostupna u nekoliko varijacija boja.

Video: Dada Paradiso Grupa carino 3 u 1 - Video pregled kolica (DPG)

Kolica carino (carino) 3 u 1 i 2 na 1. Pregled dječje univerzalnog kolica Dada Paradiso Grupa carino
Pros:
• + velika kotača,
• + udobna i prostrana sjedala,
• + Postolje se može postaviti u lice majku i smjer putovanja,
• + zgodan visina podesiva ručka,
• + zgodan košarica,
• + Ističe dizajn ostalih vagona.
dizajn
jaslice kolica carino 3 u 1 izgleda lijepo i trendi: svijetle boje, izduženo okvir, jednostavne lijepe kotače.
kolijevka
Postolje velika - 73 x 36 x 20 cm naslon uspinje .. Zgodan veliki kabinet. Zgodan ručke za nošenje.
užitak sjedala
Sjedište je prostran i udoban.
sjedenje
Sjedište je prostran i udoban.
Naslon je podesiv jednom rukom na nekoliko mjesta, uključujući horizontali. Oslonac za noge je podesiva. Sjedalo se može instalirati prema naprijed ili prema majci.

sigurnosni
sigurnosni pojasevi u pet točaka. Naramenice se mogu ukloniti, tako da ne ometaju.
Odbojnik se odvojiti od jedne ili potpuno uklonjeni.
kapuljača

Video: Dada Paradiso Grupa (DPG) Cariño - Video pregled kolica 2 u 1 boji: 02

Dva prijevoz napa: u koš i za zadovoljstvo sjedi.
pero
Drška je podesiva po visini sa velikim rasponom :. Od 84 do 105 cm Ručka okovan klincima kotač. To će biti prikladan za roditelje bilo kojoj visini i dijete, kada počinje hodati.
Kotači i kočnice
Šasija širina -. 55 cm proći bilo dizalo. Promjer prednjeg kotača od 28 cm, stražnji 20 cm. na stražnjim kotačima kočnice. Pedala je mekana i udobna.
Košarica srednje veličine. Za to je lako dobiti stranu natrag u bilo kojem položaju.
Invalidska kolica lako ide. Kad skupi, zauzima malo prostora.
Sjedište 0 do 10 kg. Sigurnosni pojasevi sa mekim trake. Ručka za nošenje. Pokrijte pješice. Hood. Adapter. Autosjedalica instaliran u smjeru kretanja i protiv.
Materijali prije svega praktičan. Kolica je vrlo lako upravljati.
Skup je vrlo moderan torba za mamu. Također tu je i kabanica i komarce.

Dječja kolica univerzalna 2-u-1 carino (carino)

Dječja kolica univerzalna 2-u-1 carino (carino)

- Originalni dizajn kolijevke (kožne ručke)
- Okvir i kotači u bijelom

Napomena: klikom miša na bilo koju fotografiju na ovoj stranici, možete vidjeti njegovu uvećanu verziju.

karakteristike

Kolica 2u1 carino lagani aluminijski okvir s kotačima (okretna fiksacije uvjet za vožnju ravno), što je upravljiv. Ručka ugodna na dodir, a reguliran je rast od roditelja.

Uključeni u invalidskim kolicima Dada Paradiso skupine Sarino ide prostrano i udobno ležište s podešavanjem naslona. Kolijevka prikladan za nošenje zbog perenosok ručke koje su pokrivene s kožom. Cijev se također može koristiti kao kolijevka.

Dada Paradiso carino ima udoban i prostran sjedalo. Kolica naslon sjedala je podesiv u 3 položaju. Odvojiva branik za zaštitu bebe stopala od hladnoće.

Elegantna torbica neće ostaviti ravnodušnim majku.
Kolica za djecu univerzalni karakteristike carino:

Aluminijski okvir;
Veliki kolijevka s podesivim naslonom (može se koristiti kao nosač, kolijevka).
Ručke kolijevka obložen eko kože;
Visina gumb za podešavanje.
Podešavanje naslona u ležeći položaj prije jedinici sjedala;
Podešavanje oslonci;
Eko-koža Bobshit branik kolica sjedište;
Pokrijte pješice;

Težina kolica carino:

Težina okvir: 10,3 kg.
Težina kolijevka 5 kg.
Težina hodanje blok: 4,6 kg.

Skup univerzalni djecu kolicima carino:Pokrijte pješice;
Mreže protiv komaraca;
kabanica;
Torba za mamu.

Proizvodnja: Poljska.
Jamstvo: 6 mjeseci.

Pregled dječje univerzalnog kolica Dada Paradiso Grupa carino

Kolica DPG carino iz poljskog proizvođača Dada Paradiso Group je član premije među poljskim proizvođačima, kao i jedan od najboljih kolica na tržištu Ukrajine. Kvalitativni okvir, brusio mehanizmi, glatka trčanje, prepoznatljiv i jedinstven dizajn - to je sve o kolicima DPG Cariño.

dizajn

kolica dizajn DPG carino svakako impresionirati prolaznike vas ljudi: bijeli okvir u suprotnosti i sa crnim plastičnim dijelovima i mehanizama, ali za razliku od nje na sve druge kolica čini obloge okvira ručka gumbe na postolje i odbojnik na hodanje umjetne kože okvir je vrlo dobre kvalitete, ugodno dodir i vrlo elegantna boja - svijetlo smeđe.

kolijevka

Postolje DPG carino nepotpuno plastike, a samo donja polovica bočnog dijela do gornjeg dijela polovice bočne je izrađen od materijala koji se rasteže između plastičnog dijela držača, i željezni okvir iznad ležišta.

Unutarnje dimenzije postolja:

Dužina 72 cm
Širina 34 cm
Visina prirubnica od 17 cm do 26 cm
Težina kolijevka kapuljačom 5 kg.

Iznutra kolica Materijal 100% pamuk, pamuk madrac, također, iz svih prijenosnih i periva.

Ona počiva u kolijevci podesivo u četiri položaja, od potpuno vodoravno na gotovo vertikalnom položaju
Vanjske dimenzije postolja:

duljina 90 cm
širina 44 cm

Hood srednje veličine, ne može se reći da je vrlo tiho reguliran, ali nije bučan, malo čuti klikova. Hauba ima ručku, pokriven silikonskim prilagoditi haubu. Hauba nema džepova ili prozora. Stražnja hauba je priključen na postolje s čičak i čvrsto, puhati u kolijevci neće biti točno!

Tamno smeđa ručke sa strane kolijevke, što je obilježje dizajn invalidskih kolica je također vrlo funkcionalna - oni se mogu koristiti za nošenje kolijevka, lako ukloniti i staviti na kućište.

Cover na postolje se montira na gumbe, postoje otvori za bočne ručke.
postoje trkači za ljuljanje bebe temelji se na postolje.

jedinica užitak

Sjedište jedinica kolica DPG carino tvrd, ne savijati, izrađena od tvrde plastike, vrlo visoke kvalitete. To je mekani strane i naslonima za ruke, bez dijelova koji strše, sve prekriveno krpom, tako da će dijete biti savršeno sigurna u kolicima.

Hodanje blok je prilično prostrana, unutarnje dimenzije su:

Duljina 88 cm ležaj
širina sjedala 32 cm
visine 44 cm naslona
dubina sjedala od 24 cm
Sjedište se nalazi na visini od 56 cm od poda
Težina 4,6 kg hodanje blok

Naslon se može podesiti u četiri položaja. To će biti prikladan za sjediti dijete, jer nazad ima okomiti položaj, spavati na otvorenom - horizontalni položaj naslona ga potiče (leđa se razlaže na 175 ° C), dobro i također ima 2 položaja - polusjedećem i naslanjanja.

Važno je napomenuti da, ako je potrebno za podizanje leđa - samo svoj lift, nema potrebe za klik, ali što ako želite izbrisati - pokupite petlje poluga stražnja prijevoz natrag i ispustite u željeni položaj, a to može biti potpuno tihi (osobito važno ako beba sam zaspao dok sjedi ili napola sjedeći, a želite da ispadne natrag bez ometanja snom djeteta). Ona također pruža podesive duljine pet mjesta pojaseve za djetetove sigurnosti, bočne i naramenicama - udaljiti. Remen između nogu - šivani. Pojasevi su poklopce na ramena i između nogu.

Užitak sjedište DPG CarinoPodnozhku se može podesiti u 11 pozicija pokupiti - jednostavno ga podići na željenu visinu niža - iznutra, na vrhu stepenica, morate pritisnuti 2 tipke i odvesti na željenu razinu. Izgled tipka nije najugodnije, ali nije teško prilagoditi. Oslonac za noge zaštićena silikonskim umetkom za kolica jednostavnost skrbi (posebno za kišnih i svjetlo za bojenje kolica).

Branik kolica sjedalo Dada Paradiso Grupa carino izrađena od eko-kože i sakriti ono što je zaista vrlo, vrlo ugodna na dodir. To se može ukloniti, da se dijete za uklanjanje odbojnik je dovoljno s jedne strane i zbog odbojnik šarke naizmjence.

Hood na šetnju zasebna jedinica, ima dodatni poklopac, koji se može preklopiti ili sakriti po želji. Stražnja strana poklopca motora i odvojivim rešetke ispod njega je, tako da dijete neće biti vruće u ljetnim mjesecima. Za podešavanje haubu nećete morati pritisnuti gumbe, jednostavno povucite na željenu razinu. Kad je podigao natrag (do sjedeći položaj) poklopac se spušta skoro do branika. Na stražnjoj strani kolica haube nije vezan ili ako ga u potpunosti izostaviti - to uklapa dovoljno čvrsto.

DPG carino sjedalo može se postaviti kao licem-u-majke i okrenuti na cesti.

Za cijelo sjedalo ima poseban poklopac na nogama, na pjene, pričvršćen na poklopac motora na gumbe. Gornji dio poklopca je napravljen od silikona - stariji dijete sve će se vidjeti tijekom hoda.

šasija

Na kvalitetu kolica šasije Dada Paradiso Grupa carino izvedena na najvišoj razini. Svi dijelovi su uredno obojana, plastični dijelovi uklapaju precizno. Bez obzira na boju metalne šasije prijevoz je uvijek bijela - to je u suprotnosti i sa crnim dijelovima šasije i većini kolica.

Širina šasija - 59 cm, težine - 10,3 kg.
Ručka visina od poda - od 71 cm do 111 cm ..
stražnje kotače - 28 cm, sprijeda - 20cm, sa zaključavanjem os. Tu proljeće amortizeri na sva četiri kotača.

Presavijeni šasija DPG carino lako - jednostavno povući zasun.
Dimenzije presavijeni:

duljina 94 cm
širina 59 cm
visine 28 cm

Sjedala (grupa 0+)
Sjedalo grupa 0+ je opcionalna dio kolica (2, bez prijevoza pretvara u 1, i uz to, - 3 u 1). Stolica je pričvršćena na kućište kolica pomoću dva adaptera.

Materijal je isti kao i onaj u invalidskim kolicima DPG Cariño. Unutra je brod koji se može ukloniti kada dijete odraste. Poklopac se može lako ukloniti za pranje. U tri točke pojaseve, zaključajte ih dobro radi bez ometanja.

Uključeno s prilagetsya kapyushonchik auto sjedala i cheholchik na noge.
Težina autochairs je 2,6 kg.

pribor

Od dodatne opreme u kolicima Dada Paradiso Grupa carino također ima kabanicu (možete koristiti na postolje i šetnju), komarce, stilski torbu.
DPG carino kabanica, komarce
Omoti noge i nape - za jednu nosila za šetnje. Dakle, sa sigurnošću možemo reći da je sva oprema je uzeta u obzir!

Kolica DPG carino 3 1

Izrađen u Poljskoj
Cijena: 13.550 RBL.

U 2012, tvrtka Dada Paradiso Grupa nudi novost - kolica carino 3 prema 1. U ovom modelu se koristi najmodernije tehnologije i ekološki prihvatljivih materijala. Zahvaljujući posebnom mehanizmu, nosač je u stanju pretvoriti u Bassinet i sjedalice.

Ručke za nošenje kolijevke su vrlo udobna i izrađeni su od posebnog ne zagađuje, klizanja materijala. Kolica lako odustati zahvaljujući mehanizmu „knjigu”. Općenito, model je vrlo moderan, udoban i praktičan. U današnjim užurbanog načina života roditelja, prvo se morate brinuti za udobnost i praktičnost kupljenu robu. Invalidska kolica carino savršeno uklapa u ovo pravilo, to kaže barem mogućnost snimanja kolijevku i instalirati ga u automobilu kao dijete sjedalo automobila u. Njegov dizajn je jedinstven i vrlo elegantan, osim toga, ona je dostupna u nekoliko varijacija boja.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Sučelje „mozak-računalo” kontrolira Invalidska kolica kretanjaSučelje „mozak-računalo” kontrolira Invalidska kolica kretanja
Mi ćemo vanMi ćemo van
Kolica četiri kotača androx 2u1 je najbolji izbor za mene. Kolica androx milanoKolica četiri kotača androx 2u1 je najbolji izbor za mene. Kolica androx milano
Kolica OVO brevi 2 do 1. kolicima brevi OVO 3-in-1 transfotmer. Izbor kolicaKolica OVO brevi 2 do 1. kolicima brevi OVO 3-in-1 transfotmer. Izbor kolica
Miraz dijeteMiraz dijete
Izađite iz kućeIzađite iz kuće
Dječja kolica na godinu. Pravila za odabir kolicaDječja kolica na godinu. Pravila za odabir kolica
Kolica za bebe: kako odabrati što kupitiKolica za bebe: kako odabrati što kupiti
Sve potrebne stvari za vaše nerođeno dijeteSve potrebne stvari za vaše nerođeno dijete
Kolica za bebe cam Portofino. Odabir kolicaKolica za bebe cam Portofino. Odabir kolica
» » » Kolica carino (carino) 3 u 1 i 2 na 1. Pregled univerzalnog dječjeg kolica Dada Paradiso grupe carino
© 2020 GuruHealthInfo.com