GuruHealthInfo.com

Robot Video-kontrolirani s 860q kamera - br. Odabir beba prati profesionalni savjet. Mobilni Baby monitori su uvijek s vama.

Video-P-860 - je robotski sustav videonadzora za dijete. ima 2.5" LCD monitor, noćna svjetla, 3 kanala, video / audio, itd Glavna razlika. - Ovaj daljinski upravljač fotoaparata, koja ima rotirajuće mehanizam i može se rotirati u horizontalni i vertikalni smjeru.
Robot Video-kontrolirani s kamerom 860Q - N. Izbor baby monitor - profesionalni savjet. Mobilni baby monitor - uvijek s vama.
Prvo o glavnom razlikom. Kao što je gore navedeno, prati dijete robota kontrolirano komoru 860Q - N ima ugrađenu u horizontalnom okomitoj okretati. Koja je prednost takvog komore, nije teško razumjeti. Prvo, ovo je značajan porast u kut kamere. Ako redovite baby monitor može "vidjeti" Samo oko 70 ° -80 °, a dijete prati okretni mehanizam može Survey diljem kao rotacija kut kamere je 270 ° i 120 ° vodoravno okomito.

I što je najvažnije, da možete kontrolirati fotoaparat daljinski od prijemnika. Pod monitor prijemnik ima daljinski upravljač tipku fotoaparata. Pritiskom na tipku "nalijevo", Prenosi signal prijemnik komoru i rotacijski mehanizam koji omogućuje kretanje potreban. Nadalje, daje se automatski način horizontalne rotacije (kretanje). Kada pritisnite središnju tipku na prijemniku baby monitor, posebno njegova kamera se počinje kontinuirano kretati polako na lijevo i desno vodoravno.

Ako vaši beba odrasli i počeo se kretati po sobi, to je poželjno kupiti samo takvo dijete monitora. Budući da nitko ne može garantirati da neće početi shkodnichat točno kada će sjediti izvan dosega za lokaciju fotoaparata.

I pružiti punu pogled na sve prostorije moguće je spojiti dodatne kamere. U ovom modelu, baby monitori pružaju tri kanala video i audio signala. To može biti kamera s istim horizontalno-vertikalnom okretni mehanizam, a obična kamera, radi na istim frekvencijama.

Valja napomenuti da su baby monitor omogućuje promjenu kanala što je fotoaparat ručno ili automatski. To jest, u bilo koje vrijeme možete uključiti jednostavno kliknite željeni kanal. Ako trebate alternativni pogled na svaku kameru, postavite način rada "tokarenje" kanala. Slike iz jednog kamera će se mijenjati u drugu odgode od 8 sekundi.

Sada o standardnim karakteristikama. Prvo, to je beba prati 2.5" TFT-LCD monitor s rezolucijom od 640x240 piksela. To je standardna veličina i rezolucija od modernih baby monitor. Možete vidjeti najsitnije detalje lako. A u kombinaciji s infracrvenim noćnim osvjetljenjem takvog baby monitor daje maksimalan rezultat u svim uvjetima.

Kao i za infracrveni noćno svjetlo, moguće je imati na umu sljedeće. Uključivanje ili isključivanje načina automatski. Dječji prati sama analizira adekvatnost pokrivenost i, ako je potrebno, ona ide u noćni način rada. Raspon infracrvene lampe - 5 metara. To je sasvim dovoljno za dnevni boravak. Na udaljenosti od više od 5 metara vidljivost noću postupno se smanjuje.

Važno je napomenuti da baby monitor sadrže ugrađenu osjetljivu mikrofon za prijenos zajedno sa video i audio paralelno. To vam omogućuje da se osigura maksimalnu brigu o djeci. No, ovaj uređaj ima zvučnu kontrolu glasnoće. Također, u paketu uključuje slušalice za korištenje u baby monitor modu "ruka slobodna",

Sada je raspon prijenos signala. Tražena od 100 metara je udaljenost osiguran prijenos. Za privatne kuće ili stana da udaljenost je dovoljno. Pitanje dometa baby monitor - je ravnoteža između normalnog rada proizvoda (komunikacija) i sigurnosti. Baby monitor treba poslati stabilno video signal na potrebnu udaljenost do prijemnika, ali ne dalje.

Mnogi proizvođači, analizirajući stvar, zaključio je da je privatna i sigurna uporaba rasponu od baby monitor odgovara 100 metara na otvorenom prostoru. Ta udaljenost u stan ili kuću dok prolazi kroz zidove reducira na prihvatljivu vrijednost.

I posljednja važna prednost je da uređaj ima audio-video izlaz. Baby monitor može biti spojen na TV ili za gledanje na velikom zaslonu ili na videorekorder za snimanje.

Odabir baby monitor - profesionalni savjet

Kao što znate, postoje dvije vrste podataka - kabelska i bežična. Prva opcija je vrlo jednostavna, tako da na njega nećemo stati. No, drugi - mnogo zanimljiviji, budući da se prijenos signala putem transceiving jedinicama koje djeluju u određenom frekvencijskom području. Do sada je neodoljiv broj modela koji se koriste je bežična tehnologija, te stoga u ovom članku nećemo uzeti u obzir analogne baby monitor, umjesto da će obratiti pozornost na drugu, više popularan bend.

Dakle, većina proizvođača koristi se za prijenos slike i zvuka na prijamnom monitora bežične veze, radi na određenoj frekvenciji. Srećom, rjeđe možete pronaći model s analognog signala, kao što su programeri kreće na više savršen digitalni video, koji je, između ostalog, i ima ozbiljnu zaštitu od smetnji i presretanje. Zato se postupno otići u zaborav jeftinijim modelima koji rade na frekvenciji 900MHz. U bliskoj budućnosti očekujemo značajan porast novih proizvoda koji koriste frekvencije 2.4GHz. Usput, povećanjem snage gotovo dvostruko veću i raspon signala. mame sada mogu gledati svoje dijete, čak i kada ste na ulici (na primjer, ako je monitor je prenosiv, radi na baterijsku svjetiljku baterije). Dječji prati idealna opcija izbora za uporabu u zemlji ili u vlastitom domu su upravo kompaktni modeli nove generacije.

Nažalost, zajedno sa odličnim kvalitativnih obilježja, bežični pristup izložena i pod utjecajem drugih elektroničkih uređaja. Dakle, prije kupnje baby monitor, a nakon toga je proveo neko vrijeme u izradi popisa kućne elektronike, koja bi trebala donijeti bežični telefoni, mikrovalne pećnice, Bluetooth (Bluetooth) i WiFi uređaja. Ako je frekvencija na kojoj radi bilo koji od tih uređaja, podudara s frekvencijom od jeftinih baby monitor koji nedostaje kalibraciju signala visoke kvalitete - umjesto pametne elektroničke asistent ćete dobiti razočaranje zbog smetnji, koji utječu na kvalitetu slike i zvuka. S druge strane, su skuplje baby monitor obično nemaju ovaj nedostatak, budući da su high-tech rješenja se koriste u njima.

Također treba obratiti pozornost na mjesto uporabe. U središtu gusto naseljenom gradu je bolje ne koristiti jeftiniji modela sa slabim razinu prijema, budući da je prostor oko doslovno punjene s raznim uređajima koji stvaraju radio signale. No, za okolicu ili vrtu, korištenje low-cost modela može biti jedina ispravna odluka (pogotovo ako je proračun ograničen). I, konačno, treba skrenuti pozornost na drugu nijansu - sigurnosti i zaštite od prisluškivanja. U posljednje vrijeme, sve više i više roditelji razmišljaju o tome kako da se izbjegne bilo upada u njihove živote. U tom slučaju potrebno je odabrati skupe baby monitor kanala sa šifriranja funkciju i signal za sortiranje.

Roditelj jedinica (za prijem uređaja)

U većini slučajeva, roditeljsku jedinicu baby monitor ima zaslon u boji s dijagonalom od 1,8 do 7 inča. U stvari, odabir veličine i kvalitete prikaza, treba se temeljiti na tome kako točno želite vidjeti svoje dijete. Na temelju iskustva prodaje, može se reći da je najveća potražnja za zaslone s dijagonalom od 3 do 5 inča. Manji ekran se često odlučuju za prijenosne uređaje kada trebate dobiti ne samo više ili manje kvalitetu slike, ali i pristojan performanse baterije. Pa, to je veći prikaz više opredjeljuju za stacionarnu uporabu, na primjer, u kuhinji.

Što se tiče jednostavnosti korištenja, prijemni uređaj (koji koristi roditelje) je dizajniran za maksimalnu jednostavnost kontrole. Tipke i funkcije odabrane u izborniku su intuitivno čak i za ljude koji su jako udaljeni od proučavanja elektroničkih novina. Međutim, zahvaljujući nevjerojatnim rastom popularnosti tehnologije zaslon osjetljiv na dodir (touch screen) u segmentu mobilnog tržišta, prodaja baby monitor dolazi s zaslon osjetljiv na dodir. Nažalost, u ovom trenutku, takvi modeli su puno veća cijena od svojih konkurenata s uobičajene zaslone. Kao što kažu, za sve dobre pada platiti dobra cijena ...

pokretnost

Srećom, više od 80% od modela dostupnih na tržištu su se razvili s okom na prenosivost džep. Dakle, veličina udomiteljskih malim blokovima. Osim toga, ima dosta dodatne opreme koji se nosi na pojasu ili baby monitor za montažu na zid, koji dodaje praktičnost i omogućuje mama uvijek biti svjesni onoga što se događa u dječjoj sobi, ne gleda na to od svakodnevnih briga u kući. Mnogi proizvođači su otišli još dalje predstavljanjem modela kupaca, dizajn je vrlo podsjeća na mobilnim telefonima.noćni vid

Jedan od vrlo važnih funkcija bez kojih mnogi roditelji ne shvaćaju beba monitor, bila je nazočnost infracrvenog svjetla (ili noćni vid). Noću možete dobiti crno-bijeli kontrast slike bez paljenja svjetla i da opet ne smeta dijete. Automatski ili ručni način rada ugađanje pri slabom svjetlu ili noću, zahvaljujući ugrađenim infracrvenim LED rasvjeta - sve to, ipak, i povećava cijena uređaja je iznimno potrebno funkcija. Stoga, ako resursi dopuštaju, to je bolje kupiti baby monitor koji proizvodi infracrvenu sliku barem na udaljenosti od 2 metra.

Dvosmjerna komunikacija

Možda ćete se iznenaditi, ali to je upravo ova značajka je vrlo popularan među majkama. Ako je dijete sigurno u krevetiću u vrtić, zašto ne razgovarati s njim, ne podižući pogled s njegovog tekućeg rada, na primjer, u kuhinji? Zamislite kako je divno čuti odgovor „agukane” iz njegovog voljenog djeteta i biti sretni da znaju da je vaš glas dolazi s njim bez izobličenja!

Mnoge bebe monitori su u mogućnosti da rade sa dva, tri pa čak i četiri kamere, ali kao standard su prodali samo jedan. S druge strane, jasno slijedi svoj marketinški plan, proizvođač nudi kupiti dodatnu kameru za baby monitor na značajan popust, koji je za mnoge roditelje je vrlo važno. Dva, tri ili čak četiri kamere će pokrivati ​​puno više teritorija, što može biti vrlo ozbiljna stvar pri odabiru uređaja za praćenje malu djecu dijete ili kada trebate pogledati odjednom dva ili troje djece. Opet, ako je dijete je odrastao i počinje hodati samostalno, dodatna kamera će biti vrlo korisno, jer oni mogu biti smješteni u drugim sobama i hodniku.

Druga funkcija je divno signal se roditelj uređaju kada se dijete počne kretati ili napraviti zvukove. Baby monitor, s zvučnim senzorima su izuzetno osjetljivi ugrađeni mikrofon osigurava da ćete biti obaviješteni čak tihi krik beba. Na primjer, ova opcija će biti vrlo korisno ako noću isključite monitor, koji će se aktivirati samo kada će senzor snimanje zvuka. Logički produljenje osnovnoj funkciji je sposobnost da daju svjetlosni signal. Dno crta je da glasnije plače dijete - više osvijetljenim dioda. Konkretno, ova opcija je korištenje baby monitor može biti korisno ako ste doći i posjetiti zbog pozadinske buke u prostoriji ne možete čuti zvuk koji dolazi iz matične jedinice. Kombinirana otopina često koristi kada se beba jedinica tijelo zvučni senzori instalirani u isto vrijeme i pokreta. Ovaj pristup osigurava maksimalnu učinkovitost, bitno poništava pojavu situaciji u kojoj se dijete probudi u krevetu fidgets i plače i sve majke prisutni ...

temperaturnom probom

Vrlo rijetko pronaći model s još jednom funkcijom - mjerenje temperature u dječje sobe. Ti baby monitor stalno prati kolebanja temperature, što pomaže mama ili tata brzo reagirati na alarm emitira uređaj. Pa, i nakon toga morate djelovati u skladu s okolnostima - za otvaranje / zatvaranje prozora, umotana beba toplija ili obrnuto tanji pokrivač.

Gotovo sve popularne moderne baby monitor bi bilo moguće podesiti kvalitetu zvuka. Ponekad postavke skrivena duboko u izbornicima, ali većina kontroli glasnoće nalazi se na slučaj roditeljska jedinica (da ćete se složiti, puno je praktičniji).

U posljednjih nekoliko godina postala mnogo više popularan baby monitor u koji je izravno na biljke zabilježeni uspavanke i / ili bajke. Nažalost, mnogi modeli kvaliteta zvuka nije na zvuk dobar govornik, ali roditelji ne treba. Samo pritisnite gumb - i vaše dijete će pjevati pjesme ili pričati priče. Da li je potrebno tu značajku - to je teško reći. Kao alternativa, mnoge majke koriste kompaktan MP3 player i zvučnike, a za preostalih prisutnost ovog dodatna opcija postaje vrlo, vrlo važna točka. Kao što znate, suvremena tehnologija sve više prebacuje na tzv „sakupljači” ili uređaja „sve-u-jednom”. Stoga, vodeći proizvođači baby monitor također ne sjede besposleno stalno predstavljanjem novih proizvoda savršeno uravnotežen. Možda ćemo uskoro vidjeti model u kojem se moći pjevati pjesme ili dobro čitati bajke?

Pa ipak, unatoč obilju mogućnosti, ankete roditelj provode tvrtke, proučavanje tržišne potražnje za proizvodima za njegu djece, pokazuju da samo četiri boda zaista ozbiljno zainteresirani kupci prilikom odabira optimalnog modela baby monitora. Glavni kriteriji su: jasna slika, kvaliteta zvuka, otpornost na smetnje i sigurnost prijenosa podataka.

Mobilni baby monitor - uvijek s vama

Video-telefon, tableta i laptopa

Ovaj članak je posvećen svim majkama i očevima, koji su u ovom dobu tehnologije, užurbanog načina života i napredne komunikacije zahtijeva sigurnost djece i stalan vizualni nadzor nad omiljeni dijete i dadilju koja izgleda poslije njega. To se događa samo u mom životu, a ponekad s pojavom i komunikacija je vrlo drag čovjek sam sa dijete pretvara u histeričan i bezosjećajnog osobe. Ispada da je baby monitor treba za čuvanje djece J.

Jednom je jedan moj prijatelj, koji je nedavno postao otac, pitao me kako bi pronašli i odaberite uređaj s kojim se oko sat pratiti dijete i dadilju u drugoj sobi, malo misli, dodao je, da je moguće čuti i vidjeti na ulici, na poslu, na poslovnom putu ... pa, ukratko, bilo gdje iu bilo koje vrijeme, kada spavate u drugoj sobi sa zatvorenim vratima čulo kroz laptop, tablet ili buđenja plače dijete. Također je želio da bude što manja i žice, naravno, što je jeftinije moguće.

Zadatak je jasan i točan kao i bilo koji inženjer, popeo sam se na internetu. Bio sam u potrazi za baby monitor, jer skroman sigurnosni nadzorni sustav koji podržava pristup internetu bi bio moj prijatelj tisuća reklama u 15.

Što ključ karakteristike sam nacrtao svoju pozornost:

Dostupnost beba prati povezivanjem na internet. Moj prijatelj je želio vidjeti i čuti svoju bebu bilo gdje u bilo koje vrijeme. Internet - velika izum koji vam omogućuje da to učinite. Svaki normalan telefon i tableta i laptopa omogućiti besplatan pristup internetu, i stoga, ovi uređaji će biti u mogućnosti uzeti video sliku sa zvukom od baby monitor.
To bi trebao biti što je moguće manja žice. Ono što čini naše laptop bežični miš i tipkovnicu? Naravno WiFi! To je najsigurniji i najsigurniji način bežičnog prijenosa podataka. Baby monitori moraju imati WiFi funkciju za prijenos video slike s bilo kojeg mjesta u stanu. To vam omogućuje da slobodno nose dijete prati na bilo kojem mjestu, bez dodatnih konfiguracija, i povuci i ispusti kabel.

Cijena bi trebala biti niža.

Nakon duge šetnje na internetu i analiza komercijalno dostupnih baby monitor, došao sam do zaključka da niti jedan od modela nisu u potpunosti ispunjeni naše kriterije odabira.

Svi monitori koje sam vidio, sastoji se od dva uređaja - kamkordera (uglavnom na Wi-Fi) i prijemnog uređaja s monitorom.

Radijus djelovanja tih baby monitor je ograničena na 20-30 metara, što je neprihvatljivo za mog prijatelja. Nijedan od pronađenih mi baby monitor ne može spojiti na internet i prijenos videa slika je samo poseban uređaj za primanje i nigdje drugdje. Hodao sam daleko od kamera malo dalje od 30 m. I sve video nećete vidjeti.

Trošak baby monitor me naći, ovisno o kvaliteti, a kretala se u rasponu od 2500 do 20.000 rubalja.

Zbunjen smanjena funkcionalnost beba prati i razmišljanje o problemu, predložio sam da je njegova odluka - mobilni baby monitor se sastoji od dva uređaja, PTZ kamera i pristupne točke.

Kontrola kamere (okretanje lijevo / desno, gore / dolje) i dobiti od nje video slika sa zvukom je moguće na mobilnom telefonu, tabletu ili prijenosnom računalu s bilo kojeg mjesta u svijetu gdje postoji pristup Internetu, u bilo kojem trenutku.

Zahvaljujući mehanizmu os, možete pregledati cijelu sobu, a prisutnost IR osvjetljenje, baby monitori omogućuju vam da vidite u potpunom mraku, a ne remeti svjetlo djeteta, jer je raspon od infracrvenog svjetla nevidljive ljudskom oku, ali vidljivo na fotoaparat.

Za detektor pokreta će vas upozoriti ako se dijete počne kretati, ili u vidnom polju kamere netko će se pomaknuti.

Ugrađeni mikrofon vam omogućuje da čujete beba plače, a ugrađeni zvučnik će prenositi svoj glas na baby monitor.

Tu je i mogućnost kontinuiranog snimanja videa ili za otkrivanje pokreta.

Baby monitor ima audio ulaz i izlaz, omogućujući vam spajanje vanjskog mikrofona i PC zvučnik.

Dostupnost besplatni WiFi omogućava da nosite fotoaparat na bilo kojem dijelu stana. Za cijenu ove bebe se prati kao opravdano. Pa, najvažniji prijatelj i njegova žena bili su sretni, jer sada oni gledaju ne samo za svoje dijete, ali i za medicinske sestre, koji sjedi s djetetom u njihovoj odsutnosti.

Beba monitor može se produžiti uz svu mogućnost dodavanja još tri video kamere na sustav instalirati ih u drugim sobama.

Video baby monitor "DM503"

Cijena: 8980 rubalja.

Model kombinira značajke oba videa i baby monitor: s uvjeren udaljenosti primanja / slanja videa do 100 metara, zvuk - do 300 metara! Zvuk dolazi preko mikrofona, a ne "granica" Video, tako da ne može prekinuti, čak i kada je slikanje je nemoguće.

Opseg: Glavni cilj - daljinski video nadzor za male detmi- toga, medicinska sestra može se koristiti za praćenje starijih i bolesnih ljudi koji trebaju stalnu njegu.

Kompaktni uređaj koji može zamijeniti živu dadilju. To je zahvaljujući njemu, mlada majka može poduzeti hitne kućanske poslove, a što ne moraju brinuti svake minute, a ne radi u dječjoj sobi. Smart Gadget ne samo sve "vidi"ali isto tako "čuje"Što se događa u jasle dijete, uz zadržavanje roditelji informirani.

Baby monitor, kao izvor jednostavan i udoban skrb za djecu, ne zamorno roditeljstva - lijepo i jednostavno.

Sa baby monitor:

slobodno možete otići o svom poslovanju, dok još uvijek ima mogućnost stalnog i "nenametljiv" nadzor;
ne se omesti i stalno trčanje do vrata i slušati - da li dijete spava ili ne (usput, to često dovodi do njegova buđenja);
uvijek lako prepoznati "prekršitelj" naručiti u vrtić, da li zaigranog mačića ili nekog nebitnog buke (na primjer, ako ste zaboravili zatvoriti prozor ljeti).

Osim toga, baby monitori doprinose formiranju djeteta autonomije (jer nema trenutak "dječji govor" s njim).

Baby monitor se sastoji od dva modula: odašiljača, odnosno, video kamere i prijamnik (monitor s dijagonalom LCD zaslon veličine 2 inča). Uređaj osigurava stabilnu jednosmjerni audio i video komunikaciju između majke i djeteta, medicinske sestre i pacijenta - bez obzira gdje se primjenjuje.

Tri kanala za prijenos podataka i sposobnost za odabir jednog od 4 digitalnih kodova za svaki kanal (12 odnosno na sve varijacije) sigurno zaštićene od vanjskog elektromagnetskog zračenja i smetnji. Ako jedan od kanala koji imaju smetnje, možete pokušati odabir digitalnog koda ili čak prebaciti na druge. Kanal. tako uvijek pod uvjetom visoke kvalitete komunikaciju.

Sve komponente baby monitor "DM503" izrađene od potpuno sigurnom netoksični plastike, i stoga je dopušteno da rade u blizini djece. Ugrađena kamera odašiljač radi na frekvenciji od 2,4 GHz, a nema negativan utjecaj na zdravlje djeteta.
2-u-1: baby monitor i beba monitor

Glavna prednost ovog modela je da šalje video slike i zvuka na različitim frekvencijama, te stoga ima drugačiji komunikacijski raspon za audio i video signala. Koja je korist ovdje? Vrlo jednostavno! Efektivna udaljenost video prijenos je 100 m, a zvuk od kamere prenose do prijemnika na udaljenosti od 300 m. Konvencionalna beba prati rijetko prenosi signal na takvoj udaljenosti kao za ovu visoku odašiljača snage je potrebno, što znači da postoji opasnost za dijete. Slažem se, to je bolje žrtvovati mogućnost da vidite svoje dijete nego potpuno izgubiti kontakt s njima.

Dizajn i korištenje baby monitor

roditeljska jedinica "DM503" opremljen s dijagonalnom zaslonu 2" (50mm), koji je izrađen na bazi aktivne matrice LCD-.

Struktura monitor omogućuje korištenje baterije (tri vrste Ni-MH "AA"), Napuni iz mrežnog punjača. Dionica baterije su raspoređeni dvije sklopke: prvi - odgovorne za prebacivanje kanala primljenog signala, drugi - mijenja digitalnog kodiranja.

"DM503" opremljen ugrađenom značajkom VOX (Glas aktivacija) koji reagira na buku u bebinoj sobi (beba plače, žamor, itd) i vodeći iz monitora "hibernacija"U kojoj je uronjen u nedostatku zvuka, čime se štedi bateriju. Možete po vlastitom nahođenju promijeniti osjetljivost mikrofona kamere na takav način da reagira samo na dijete plače i glasnih zvukova, a ne na njegovu karotidne nered u krevetu.

Iznad zaslona je linearna skala, koji se sastoji od pet žarulja, LED, koje ukazuju na razinu glasnoće, fiksni dječje jedinice. Čak i ako je isključen zvuk zvučnika, još uvijek će znati beba plače ili svira tiho. Ako se bojite da ide iz recepcije i izgubiti kontakt s djetetom, to dijete monitori postaviti upravo za vas. Kada je izlaz signala Prijem monitora zvučnika vas upozorava. Također je signalizirao on i niske baterije.

roditeljska jedinica "DM503" također opremljen A / V kabel, što omogućuje prikaz slike, emitirati fotoaparat na TV zaslonu ili na vanjskom monitoru.

baby monitor, kamera omogućuje vam da lako promijeniti kut i kut jedinici za bebu, tako imaju priliku primiti najviše odgovara i poželjno za sliku. Posebne značajke dizajna treba sadržavati vrlo praktične, korisne naprave za navijanje koji vam omogućuje da popraviti jedinicu za bebu direktno na dječji krevetić.

Objektiv fotoaparata baby monitor "DM503" okružen infracrvenih LED dioda koje će osigurati svoj rad noću. Prelazak na noćni vid odvija automatski kada svjetlosnim uvjetima. Infracrveno svjetlo je nevidljiv i ne iritirati dijete.

Komora, kao i na monitoru može se napaja iz mreže ili iz baterija tip 4 "AA", No, baterije za njega u kutiji nisu uključeni samo ispravljač koji ste dobili.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Na svijetu robota u 2012. godini pokazali robota sposoban za pripremu salateNa svijetu robota u 2012. godini pokazali robota sposoban za pripremu salate
Korištenje monitora za praćenje vaše dijeteKorištenje monitora za praćenje vaše dijete
Telemedicina roboti VGOTelemedicina roboti VGO
Novi monitor za radiologaNovi monitor za radiologa
Sudska medicinaSudska medicina
Robotski sustav za biopsiju mozga symbisRobotski sustav za biopsiju mozga symbis
Bežični TV iz IKEABežični TV iz IKEA
E kapsula za liječenje pretilostiE kapsula za liječenje pretilosti
Hladno svjetlo izvor i prijenos slika sustavi za foto i video dokumentacijeHladno svjetlo izvor i prijenos slika sustavi za foto i video dokumentacije
Microsoft je inženjer izumio robota za igranje sa psomMicrosoft je inženjer izumio robota za igranje sa psom
» » » Robot Video-kontrolirani s 860q kamera - br. Odabir beba prati profesionalni savjet. Mobilni Baby monitori su uvijek s vama.
© 2020 GuruHealthInfo.com