GuruHealthInfo.com

Vrijednost crijevne mikroflore za bebe

Nakon pregled osnovnih komponenti crijevna urođene imunosti i moderne ideje o nedostatku njenog formiranja u fetusa i novorođenčadi treba kreće na kliničku praksu. Poznavanje fiziologije baza pridonosi boljem razumijevanju patofizioloških procesa u bolesti crijeva u djece, kao i pomaže u poboljšanju razvoja preventivnih i terapijskih mjera kako bi se osiguralo normalno funkcioniranje crijeva u djece.

mnogo istraživanje potvrđuju važnost prehrane za razvoj crijeva. Utjecaj prehrane na crijevne diferencijaciju i razvoj postaje vidljiv nakon gutanja plodne vode (16 tjedana trudnoće). Nenutritivnye kao sastojci hrane su EGF i poliamina, stimuliraju rast intestinalni epitel. U kliničkoj praksi, vrlo često postoji pitanje o prednostima i rizicima (u smislu Yanek razvoja) početkom enteralnu prehranu.Razuman pristup može biti Primjena prehrambenog hranjenja. Doista, u nedonoščadi trofičkim obroka povećava aktivnost određenih probavnih enzima, povećava otpuštanje probavnih hormona Uluchay protok krvi u crijevima i peristaltiku. Djeca koja su primili rani trofičke obroka imaju bolju toleranciju na hranu i brži rast i kraćeg boravka u bolnici i učestalosti sepse u usporedbi s djecom koja nisu primile trofičke obroka. Rani trofičke hranjenja nije povećana učestalost Yanek.

Video: Uzroci plakanje beba prvoj godini zhiznikoliki

Očito je da istim stolom mikroflore On igra ključnu ulogu u razvoju crijeva. Komenzalnih bakterije induciraju gene odgovorne za barijerne funkcije, probave ksenobiotičkih procesa angiogeneze, i imunološkog sustava. Kod miševa, uzgajaju se u sterilnim uvjetima (gnotobiotskih) otkrila villous hipoplaziju, naznačen time, da je stanje intestinalni epitel kod normalnog komenzalnih mikroflore kolonizacije. Ove studije potvrđuju da je normalna mikroflora igra važnu ulogu u održavanju sigurnosti, ažuriranje i stimulirati proliferaciju normalnih crijevnog epitela.

Od postnatalne Razdoblje crijevne kolonizacije To ovisi o prirodi moći, rješavanje određenih bakterija mogu biti važni za postnatalnog sazrijevanje crijeva imunološkog sustava.

Još jedan navodni Funkcija normalne mikroflore je kompetitivni pomaka eksplicitne patogena. To se jasno vidi u odraslih osoba u slučaju pseudomembranski kolitis bakterijskih etiologije izazvan protiv pozadina uporabe antibiotika potiskuju rast normalne mikroflore u crijevima.

Nedonoščadi gore grupa poseban rizik za crijevne kolonizacije patoloških bakterija zbog stalne izloženosti bolničke mikroflore i skoro univerzalna uporaba antibiotika u ovih bolesnika u JIL. Doista, djeca s VLBW identificirani su abnormalni rast Enterobacteriaceae.

Pokazalo se da je prisutnost Clostridium perfringens korelira s odgođen razvoj Yanek. Dakle, nedonoščadi može biti posebno osjetljiv na Yanek zbog abnormalnog rasta bakterija na pozadini suzbijanje normalne mikroflore. Ovi rezultati ukazuju na potrebu da se iznimno oprezni prilikom dodjeljivanja pacijente na antibiotika širokog spektra.

Colon Histologija
Colon Histologija

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Primjena probiotika u nedonošče učinkovitostiPrimjena probiotika u nedonošče učinkovitosti
Klinici ulcerativnog nekrotizirajući enterokolitis (Yanek)Klinici ulcerativnog nekrotizirajući enterokolitis (Yanek)
Moderne sprječavanje upute ulcerativni nekrotizirajući enterokolitis ili (Yanek)Moderne sprječavanje upute ulcerativni nekrotizirajući enterokolitis ili (Yanek)
Utjecaj snaga novorođenčeta na funkciju gastrointestinalnog trakta (GIT)Utjecaj snaga novorođenčeta na funkciju gastrointestinalnog trakta (GIT)
Hormoni i njihova crijevna funkcijaHormoni i njihova crijevna funkcija
Liječenje, bolesti probavnog sustava, intestinalnih dysbiosisLiječenje, bolesti probavnog sustava, intestinalnih dysbiosis
Utjecaj sadržaja crijeva u genima epitelnim stanicama crijevaUtjecaj sadržaja crijeva u genima epitelnim stanicama crijeva
Nekrotizirajući enterokolitis u novorođenčadiNekrotizirajući enterokolitis u novorođenčadi
Značajke crijevne mikroflore od preranog novorođenčeZnačajke crijevne mikroflore od preranog novorođenče
Funkcija antimikrobnih peptida u crijevima prerano novorođenčadiFunkcija antimikrobnih peptida u crijevima prerano novorođenčadi
» » » Vrijednost crijevne mikroflore za bebe
© 2020 GuruHealthInfo.com